Alex Agnew & friends

10 jaar Den Amer

 • DO 02/12/21 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: /
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Comedy wordt pas interessant als het pittig is, zei John Cleese ooit. En pittig zal het zeker zijn tijdens ons jubileumweekend, want met Alex & Friends hebben we op donderdagavond de grootste klep(per) van België kunnen strikken; Alex Agnew brengt een stevig voorsmaakje van zijn nieuwe zaalshow en heeft voor de gelegenheid enkele vrienden meegebracht die de avond in stijl (of zonder, nog beter) zullen aftrappen.

Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig.

Volgens sommigen is Jasper Posson de grappigste ambtenaar van Vlaanderen, volgens anderen is hij de enige grappige ambtenaar van Vlaanderen. Hij lacht graag met verzuurde politici, onromantische zeeotters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen. Winnaar van de Lunatic Comedy Award finalist van Humo’s Comedy Cup!

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow Ik Doe Mijn Best niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan De Ideale Wereld, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel” én is hij ook eens twee km gaan joggen. Tot zover de grote verwezenlijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien.

Master of ceremony is Bas Birker, de Nederlander met een Antwerps lief, een Belgisch paspoort en een perfect tweetalig kind. Hij begon in 2000 met comedy, speelde al meer dan 2500 shows in Nederland & België en was te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie.