Re:lict / The Sacred Sessions

Out Of My Box ft. Guy Swinnen (i.s.m. Te Gek?!)

 • VR 24/09/21 - 19:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Onze-Lieve-Vrouwekerk
  Onze-Lieve-Vrouwekerk

  Bruidstraat 1
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Religie ontmoet rockmuziek. Waar de kerk eeuwenlang mensen samenbracht, vullen we haar nu met ‘modern gatherings’ en maken we plaats voor nieuwe religies en rituelen. We toveren onze kerken om tot rocktempels. Hedendaagse goden van dienst zijn lokale bands van vroeger en nu.

Tast in het duister. Wie precies wie is, kom je niet te weten – dat doet er ook niet toe. Out of My Box is een muziekband van mensen die op een of andere manier een link hebben met het project Te Gek!?. Guy Swinnen fungeert als ceremoniemeester.

Toegang via Jeugdhuis Tijl. Deuren open om 19u. De aftrap van deze muzikale avond vindt plaats om 19u30, door een lokale band. De naam van deze opener volgt later.