Ouder Kind

KVS / Bruno Vanden Broecke & Raven Ruëll

 • DO 23/12/21 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

“Wij zijn spelende indiaantjes - theater makende vrienden - maar er zijn geen cowboys tegen wie we ons willen afzetten.”

Het podium is leeg, enkel een pupiter siert de scène. Geen decor, geen kostuums. De acteur en de regisseur samen op het podium, op zoek naar de kwetsbaarheid van hun intense vriendschap.

In dit stuk vermengen Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll feit en fictie. Ze brengen een (semi)autobiografisch verhaal, kwetsbaar, puur en eerlijk. Het lijkt alsof het duo zichzelf speelt, maar is dat wel zo?

Ouder Kind is de tiende voorstelling die Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll samen maken, na onder andere ‘Missie’ en ‘Para’.

 

De Standaard - Een lofzang op de vriendschap die kwetst en wonden slaat, maar ook na twintig jaar onverbrekelijk blijft. En op de koop toe nog eens diepmenselijk theater voortbrengt.