VaarWel

Malou Van Sluis

 • ZO 20/03/22 - 14:30 BESTEL TICKETS!
  ZO 20/03/22 - 16:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg.
Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weer moet gaan. Vaar Wel !

VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling. De eenzaamheid van het wachten leidt tot een muzikaal, kleurrijk en fantasievol onderwateravontuur dat jong en oud op het puntje van hun stoel laat balanceren.

Geïnspireerd op het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies maakt de Nederlandse Malou Van Sluis een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. Voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar.

        

 

OP DE SCENE VAN DEN AMER
BEPERKT AANTAL PLAATSEN

 

 

  Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Keerbergen, Tienen en Leuven.