ZAALVERHUUR

Zaalverhuur

 

Vanaf maandag 3 mei 2021 kan je onze infrastructuur reserveren voor volgend seizoen (16 augustus 2021 - 14 juli 2022). 
Het cultuurcentrum is jaarlijks gesloten van 15 juli t.e.m. 15 augustus en tussen kerst en nieuwjaar.

 

De infrastructuur van CC Diest bestaat uit drie verschillende locaties die je kan huren voor allerlei activiteiten. De hoofdlocatie is Den Amer, met de grote en de kleine zaal (JOC) aan de Nijverheidslaan. Daarnaast zijn er verschillende (kleinere) lokalen op het Begijnhof, dat Unesco-werelderfgoed is. Tot slot is er nog de Lakenhalle in het centrum, ook een historisch gebouw. Samen bieden ze je een enorme waaier aan mogelijkheden.
 

Adressen    

DEN AMER
Nijverheidslaan 24
3290 Diest

SITE BEGIJNHOF
Infirmeriestraat z/n
3290 Diest

LAKENHALLE
Scholenstraat 5
3290 Diest


Een zaal kan je vanaf nu aanvragen via de nieuwe online zaalverhuurmodule. Via deze tool krijg je een overzicht van mogelijke zalen, foto’s, informatie én kan je de agenda zelf raadplegen om de beschikbaarheid na te gaan. Op het tabblad ‘Reglementen en tarieven’ vind je het gebruikersreglement en de tarievenlijst.
Opgelet: de agenda's zijn nog niet volledig overgezet van het oude systeem naar de nieuwe online tool! Gelieve eerst te mailen naar zaalverhuur@ccdiest.be voor beschikbare data.


Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met onze medewerkers die je graag meer uitleg geven.  Dit kan via zaalverhuur@ccdiest.be of via tel. 013 460 644.