TICKETS

Prijs en info

ÉÉN BASISPRIJS
De ticketprijs staat vermeld bij de voorstellingen in de brochure en op de website.

KOOP VOORAF JE TICKET
Voor alle activiteiten dien je vooraf je ticket te kopen. We vragen om maximaal online te kopen via onze website. Dit kan 24 uur op 24.

GEEN TICKETBALIE
Er is voor aanvang van de voorstellingen geen ticketbalie om tickets aan te kopen of af te halen.

VEILIG GENIETEN
Hier vind je een overzicht van alle veiligheidsmaatregelen die CC Diest treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiterlijk twee dagen voor de voorstelling ontvang je een mail met alle nodige richtlijnen over hoe de namiddag/avond zal verlopen, zodat je op een fijne en veilige manier van de voorstelling kan genieten.

LAATKOMERS
Zodra de voorstelling begonnen is, laten we geen publiek meer toe in de zaal. Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.

CULTUURCHEQUES
We aanvaarden cultuurcheques van de stad Diest ter waarde van 5 euro (zie www.diest.be voor de voorwaarden), net als cultuurcheques van Sodexo en Edenred. Je kan het verschil op de ticketprijs bijleggen, maar terugbetaling is helaas niet mogelijk.

GESCHENKBON
Geschenkbonnen zijn zowel online als telefonisch (013 460 640) te koop. Hiermee kan je tickets kopen voor alle activiteiten die CC Diest organiseert. De waarde kies je zelf en de bon is één jaar geldig.

BEPERKTE MOBILITEIT
Voor rolstoelgebruikers en mensen met een beperkte mobiliteit en hun begeleiders voorzien we een beperkt aantal goed bereikbare plaatsen. Je kan je reservatie doorgeven via email (tickets@ccdiest.be) of telefoon (013 460 640), niet online.

We aanvaarden de begeleiderspas voor personen met een beperking, alsook de EDC (European Disability Card). Beide geven recht op een gratis ticket voor de begeleider. Meer info vind je op de website van de provincie (begeleiderspas) en via https://eudisabilitycard.be (EDC).

MINIMUMLEEFTIJD
Bij familievoorstellingen vragen we met aandrang om de vermelde minimumleeftijd te respecteren. Zo beleeft iedereen zoveel mogelijk kijk- en spelplezier.

NIET TOEGELATEN
Het is verboden te filmen, te fotograferen en te eten of drinken tijdens de voorstellingen.