TICKETS

Losse tickets

NIEUW VANAF SEIZOEN 2018-2019!
1 STARTMOMENT VOOR ABONNEMENTEN- EN LOSSE TICKETVERKOOP:
DINSDAG 22 MEI 2018 OM 19.30 UUR

Hieronder staat alle info over hoe je aan de slag kan gaan in ons ticketingsysteem. Deze is heel gebruiksvriendelijk en biedt tal van voordelen. De ticketmodule zelf zal geactiveerd worden bij de start van de verkoop op dinsdag 22 mei om 19.30 uur.

Mocht het ticketsysteem op een bepaald moment aan zijn maximum aantal gebruikers zitten, komen de volgende bezoekers automatisch in een wachtrij terecht. Sluit het programma niet af, want dan verlies je je plaats in de wachtrij. Wacht rustig af tot je kan verder werken. Dit gebeurt enkel bij grote drukte.

 

ONLINE

DE BESTELPAGINA’S OP ONZE WEBSITE ZIJN VERNIEUWD! ONLINE RESERVEREN GAAT NU NOG SNELLER EN EENVOUDIGER

Je kan gewoon thuis reserveren of op om het even welke plek met een internetverbinding. 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres.

1. Kies jouw voorstellingen. Het overzichtsformulier kan een handig hulpmiddel zijn.

2. Op welke rij of stoel zit je graag? Het systeem selecteert voor jou de best beschikbare plaats. Je kan ook zelf een plaats aanduiden in het zaalplan (zaalplan Den Amer - zaalplan Aula Begijnhof).

3. Is je cultuurmandje gevuld? Betalen kan via Bancontact, kredietkaart, overschrijving … Kies de formule die het best bij je past.

4. Hoe wil je de tickets graag ontvangen? Kies tussen zelf thuis afdrukken, per post laten opsturen (hiervoor betaal je 1,5 euro extra per zending) of afhalen aan het onthaal, in Den Amer.

5. Vul dan je gegevens in. De verplichte velden zijn tot een minimum beperkt. Dankzij de gegevens in de facultatieve velden kunnen we je beter informeren.

Ondervind je moeilijkheden bij het online reserveren of heb je geen computer? Vul dan eerst thuis rustig het reservatieformulier in en kom dan even langs voor wat extra hulp of uitleg. Dinsdag 22 mei is de onthaal- en ticketbalie in Den Amer uitzonderlijk open van 19.30 tot 21 uur.

Voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders voorzien wij een beperkt aantal goed bereikbare plaatsen. Om de beste plaatsen te kunnen toekennen, gebeurt de reservatie uitsluitend via de ticketbalie. Hetzelfde geldt voor houders van een begeleiderspas.