Stress mijn vriend

  • DO 17/01/2019 - 19:30 > 22:00
  • € 20,00
  • CC - Begijnhof - Aula Geertrui Cordeys Infirmeriestraat
    3290 Diest
"Dit is de avond waar je moet bijzijn als je iets met stress en angst te maken hebt of er iets wil over weten" Stelt Bart Vanderbruggen, Permagezond coach, Yogaleraar en spreker van deze avond.

Waarom? "Omdat we stress gaan bekijken vanuit een totaal andere hoek. Het hoeft geen ziekte of chronische klacht te zijn, in tegendeel!"

Mee op het podium staat ervaringsdeskundige Marc Vandenbroeck van de Federale politie. Hij is instructeur geweldbeheersing bij de lokale politie en hoofdinstructeur van de All Style Combat school Belgium.

Zijn ervaringen op het veld bewijzen het nut van intuïtieve oefenmethoden zoals ademhalingsoefeningen, beweging en "ontspannen in de spanning".

In interview stijl delen Mark en Bart een schat aan ervaring en kennis over stress, angst, sensitiviteit en lichaamsbeheer. Deze kennis wordt vervolgens vertaald naar oefensystemen voor (chronische) stress, angst en gevoeligheidsklachten.

Met de informatie uit deze avond kan je meteen het aantal ongelukjes, stressvolle situaties en ongevallen in je leven al laten dalen!

Dit is een nuttige lezing voor politiemensen, drukke stressvolle beroepen, mensen met stressklachten of angst en mensen met klachten rond hooggevoeligheid...

Bron: UiTinVlaanderen.be