INFRASTRUCTUUR

Zaalverhuur

 

Vanaf 1 maart kan je onze infrastructuur reserveren voor volgend seizoen (16 augustus 2019 - 14 juli 2020). 

Dit doe je door een mail te sturen naar zaalverhuur@ccdiest.be. De aanvragen worden chronologisch verwerkt. Dit vraagt enkele dagen tijd, daarom sturen we de bevestigingsmails de week nadien vanaf woensdag 6 maart 2019. Zalen kunnen niet telefonisch gereserveerd worden.

Indien je voorkeursdatum reeds bezet is, zal je zo snel als mogelijk worden gecontacteerd om een andere datum te kiezen. Eventueel kan je in je mail ook reeds één of meerdere reservedatums doorgeven. Je dient ook aan te geven of je op- en/of afbouwdata nodig hebt, zodat deze onmiddellijk mee in de agenda kunnen gezet worden. Indien deze niet tijdig gereserveerd worden kunnen we deze data niet garanderen.

De infrastructuur van CC Diest bestaat uit drie verschillende locaties die je kan huren voor allerlei activiteiten. De hoofdlocatie is Den Amer, met de grote en de kleine zaal (JOC) aan de Nijverheidslaan. Daarnaast zijn er verschillende (kleinere) lokalen op het Begijnhof, dat Unesco-werelderfgoed is. Als laatste is er ook nog de mooie Lakenhalle in het centrum.

 

Adressen    

DEN AMER
Nijverheidslaan 24
3290 Diest

SITE BEGIJNHOF
Infirmeriestraat z/n
3290 Diest

LAKENHALLE
Scholenstraat 5
3290 Diest

 

Voor meer informatie over de infrastructuur, de beschikbaarheid en het gebruikersreglement kan je steeds contact opnemen met onze medewerkers die je graag meer uitleg geven.  Dit kan via zaalverhuur@ccdiest.be of via tel. 013 460 644.

 

DOWNLOADS:

(geldig voor alle aanvragen die ingediend worden vanaf 27 september 2017)
Brochure met algemene info en foto's van de lokalen
Gebruikersreglement
Tarieven