INFO

Zebracinema en Filmstones

Ook volgend seizoen schotelen D’Oranje Giraffen in samenwerking met CC Diest en Zebracinema je elke week een filmparel voor. Uit het gigantische aanbod van de Belgische en internationale cinema wordt met zorg een mooie selectie gemaakt.
De aftrap van het seizoen op vrijdag 9 september 2016 zal op het grote scherm zijn in Den Amer, vanaf dan zoeken we elke vrijdag de gezelligheid van het Begijnhof op (Aula Geertrui Cordeys om 20.30 uur). Tickets kan je reserveren via www.ccdiest.be of kopen aan de avondkassa vanaf 19.30 uur.

Om de beleving compleet te maken, serveren D’Oranje Giraffen je regelmatig een Film Food Friday, een 3-gangenmenu in het thema van de film: met liefde en goesting bereid, én met hoofdzakelijk duurzame en biologische ingrediënten. Een menu met film kost 25 euro, zonder film 22 euro. De plaatsen zijn beperkt en reserveren kan je via food@doranjegiraffen.be. Volg ons via www.facebook.com/doranjegiraffen om op de hoogte te zijn van de exacte data en menu’s.

Tijdens het weekend van 18 tot 20 november 2016 schotelen D’Oranje Giraffen, CC Diest en Zebracinema je een heus Film Food festival voor op het Begijnhof. ‘Eten van de toekomst’ wordt de boeiende leidraad om een link te leggen tussen food en film. Hou de website en facebook-pagina van deze drie partners in het oog voor meer details.

En na een jaartje pauze starten we in het najaar terug met Rafke Girafke. Wij staan te popelen om opnieuw plaats te maken voor kwalitatieve kinderfilms waar niet alleen de kinderen blij van worden.

De filmprogrammatie kan je terugvinden op de website van CC Diest. Inschrijven op de nieuwsbrief kan via info@doranjegiraffen.be. 

Ticketprijzen

Zebracinema Basis 6 euro
  +55 / Student / Leerkracht 5 euro
  -26 jaar / Personen met verhoogde tegemoetkoming 3 euro
Filmstones Basis 4 euro

Locatie
Aula Geertrui Cordeys, Begijnhof, Diest. De Aula bevindt zich achter café 'De Kapel'. Het Begijnhof is verkeersvrij. Indien je met de auto komt, kan je parkeren aan het stedelijk zwembad 'De Warande' (Omer Vanaudenhovelaan 3) of in de Begijnenstraat. 'De Kapel' en dus ook de Aula liggen achter de Begijnhofkerk.