60's & 70's Tribute Festival

The Be4tles, Not The Rolling Stones, Nod Stewart

 • ZA 25/11/17 - 20:00
 • ABO & -26: /
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Kleine zaal (JOC)

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Dit is geen organisatie van CC Diest. Voor specifieke vragen kan je contact nemen met de organisatie via http://www.ab-bookings.nl/.

De voorverkoop voor dit evenement is afgesloten. Je kan zaterdagavond nog tickets kopen aan het onthaal in de kleine zaal van Den Amer.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met de internationale The Beatles by Be4tles (UK), The Rolling Stones by Not The Rolling Stones(UK), Rod Stewart & The Faces by Nod Stewart & The Faces (NL) en Special Guest Rock 'n Roll coverband Men and a Lady is dit voor de liefhebbers een Memory Lane-ervaring van het hoogste niveau.

The Beatles by The Be4tles (UK)
Ze lijken op The Beatles, ze klinken als The Beatles en ze hebben dezelfde instrumenten, apparatuur Rickenbacker, Gretsch, Höfner, Ludwig en Vox zijn gelijk aan het origineel. Met een John Lennon en een Paul McCartney look a like. Zo spelen ze drie sets met natuurlijk de kleding die daarbij hoort. Alle grote hits zoals Hey JudeLet It BeShe Loves YouLove Me Do, Can't Buy Me Love komen voorbij in een spectaculaire Beatles show. De reden van toenemende populariteit van The Be4tles ligt aan de verbluffende gelijkenis met Paul McCartney en John Lennon. Kortom elk festival, theater of venue ziet deze tributeband van wereldklasse graag komen.

The Rolling Stones by Not The Rolling Stones (UK)
Je hield van The Beatles of The Stones, zo was dat nou eenmaal vroeger. Tegenwoordig mag je gerust beide bands in je playlist hebben staan. Not TheRolling Stones is een Britse tributeband die in eigen land furore maakt in het kielzog van de echte Rolling Stones. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden, denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Ze zijn nu enkele keren op Nederlandse bodem geweest en zeer succesvol speelde ze reeds op enkele grote podia van Nederland. Als er een tributeband is die er dicht bij komt, dan is het deze wel. Met de originele sound en het gevoel dat je naar de grootste Rock and Roll band van de wereld staat te kijken. Not The Rolling Stones met de beste Mick Jagger lookalike die je ooit zal zien en een band die je terug naar de gouden jaren van The Stones brengt met songs zoals AngieSatisfaction en Sympathy For TheDevil. Voor de echte Stones fans een must see, want dit is niet zomaar een naspeel band, maar een heuse ode aan Mick Jagger en consorten. Je zult niet geloven dat dit niet Mick Jagger is!!!

Rod Stewart & The Faces by Nod Stewart & The Faces (NL)
Niet te geloven! Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reünie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie, gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt, de stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's. Want Nod Stewart is niet zomaar een tribute band die het repertoire braafjes naspeelt, of die het alleen moet hebben van uiterlijkheden. Door hun professionele ervaring en muzikale roots weten de leden van Nod Stewart & The Faces niet alleen de kern en energie van dit repertoire tot op de noot te vangen, maar zijn ze als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven. Dat kan omdat de bandleden van Nod Stewart & The Faces met elkaar gemeen hebben dat hun muzikale "roots" voor een groot deel gevormd zijn door juist die muziek van The Faces en Rod Stewart. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een professionele aanpak zowel als die broodnodige instinctieve benadering om de beleving compleet te maken. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap. Natuurlijk komen alle hits voorbij, van The Faces o.a. Stay With Me en (I KnowI’m Losing You en van Rod solo van Maggie MaySailingHot Legs tot Da Ya Think I’m Sexy en Baby Jane. En om het "reünie gevoel" te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen, weten wij uit welingelichte kringen. 
 
Special Guest: Rock & Roll coverband Men and a Lady
Men and a Lady is all about having a real good time. Miss Melissa en haar vijf mannen openen met haar optredens een blik klassiekers, gemarineerd in een origineel M&L-sausje. Entertainment op topniveau, dat is prioriteit nummer 1.
Met een vernuftig in elkaar gezet programma onder de naam ‘Let the good times roll’ brengt Men and a Lady een indrukwekkende show waarin de jaren '50 en '60 centraal staan. Van Jerry Lee Lewis tot Kidi Dee, van The Beatles tot Roy Orbison, van Vera Lynn tot Bill Haley. Do you remember?