EL CIUDADANO ILUSTRE (THE DISTINGUISHED CITIZEN)

Gastón Duprat & Mariano Cohn – 2016

 • VR 08/12/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 118
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

ARGENTINIË – 118’
met OSCAR MARTÍNEZ, DADY BRIEVA, ANDREA FRIGERIO e.a.

“Een fantastisch script, geweldige rollen én een zelfzeker gevoel voor komische timing: Cohn en Duprat’s opvolger op El hombre de al lado is een waar genot.” (bron: Screendaily)

Zwarte komedies zijn een moeilijk filmgenre, maar met El Ciudadano Illustre slaan Gastón Duprat en Mariano Cohn de spreekwoordelijke nagel op de kop. Ze vertellen het verhaal van Daniel Mantovani, een succesvol en Nobelprijswinnend auteur die bekend staat om zijn asociale karakter. Elke grote onderscheiding of uitnodiging slaat hij steevast af, tot hij er één aanvaardt. Zijn geboortedorpje Salas wil hem immers uitroepen tot ereburger, 40 jaar nadat hij het Noord-Argentijnse gehucht de rug toekeerde. Op zich geen probleem, maar is het wel een goed idee om terug te keren naar het dorp dat hij zijn hele carrière lang belachelijk heeft gemaakt?

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.