LADY MACBETH

William Oldroyd – 2017

 • VR 24/11/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 89'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

VERENIGD KONINKRIJK – 89’
met FLORENCE PUGH, CHRISTOPHER FAIRBANK, COSMO JARVIS e.a.

“Florence Pugh kondigt zichzelf af als een groot talent in William Oldroyds indrukwekkende Victoriaanse tragedie.” (bron: Variety)

Wie verwacht dat William Oldroyds indrukwekkende speelfilmdebuut Lady Macbeth bol staat van de groteske baljurken, hoffelijke edellieden en zeemzoete romantiek, is eraan voor de moeite. De lady in kwestie is Katherine, een bloedmooie maar brutale jonkvrouw die op jonge leeftijd verkocht wordt aan een impotente sadist die haar vernedert en aan haar lot overlaat in hun mistige Noord-Engelse landhuis. Maar Katherine laat de verveling niet winnen, en ze begint een smorende affaire met de stalknecht Sebastian. Wat begint als een stout seksueel protest, mondt al snel uit in een Shakespeariaanse tragedie vol passie, moord en verraad.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.