UN BACIO

Ivan Cotroneo – 2016

 • VR 10/11/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 102'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

met RIMAU RITZBERGER GRILLO, VALENTINA ROMANI, LEONARDO PAZZAGLI e.a.

“Als je zin hebt in een film die zowel triest, grappig, warm en nostalgisch is, is Un Bacio de beste keuze.” (bron: Indulge Magazine)

Een kus zegt meer dan duizend woorden. Un Bacio, het Italiaanse antwoord op The Perks of Being a Wallflower, vertelt het tedere verhaal van Lorenzo, Blu en Antonio, drie buitenbeentjes die om uiteenlopende redenen niet door hun klasgenoten worden geaccepteerd. Lorenzo wordt gepest omwille van zijn homoseksualiteit, de zwijgzame Antonio wordt getormenteerd door de dood van zijn broer en de welgestelde Blu draagt de littekens van een stukgelopen relatie met zit mee. De drie houden er een onverwachte ongewone vriendschap op na, en samen slagen ze erin hun pestkoppen een neus te zetten. Maar één schuchtere kus verandert alles.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.