NOCES

Stephan Streker – 2017

 • VR 03/11/17 - 20:30
 • ABO & -26: € 6,00
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 98'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vrijdagavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

met LINA EL ARABI, SÉBASTIEN HOUBANI, BABAK KARIMI e.a.
 

“Noces is tegelijk een feministisch statement én een diepmenselijk familiedrama, met begrip voor alle partijen.” (bron: De Morgen)

“We moeten een beetje met onze tijd meegaan", zegt Zahira’s moeder terwijl ze haar via Skype laat kennismaken met drie potentiële huwelijkskandidaten. Zahira is 18, woont in Brussel en heeft een druk sociaal leven dat ze liefst wil leiden zoals zij het zelf wil. Dit is echter buiten haar traditioneel Islamitische ouders gerekend, die hun dochter koste wat het kost willen uithuwelijken aan een welgestelde Pakistaanse man. Het meisje besluit zich te verzetten, maar een ongewenste zwangerschap bemoeilijkt de situatie alleen maar. Noces, na Michael Blanco en Le monde nous appartient alweer de derde film van de Belgische regisseur Stephan Streker, is een meeslepend en krachtig drama over de gewelddadige botsing tussen traditie en vrijzinnigheid.

 

TICKETPRIJZEN ZEBRACINEMA

6 euro: normale ticketprijs

5 euro: kortingstarief voor studenten en leerkrachten op vertoon van een geldige studenten- of leerkrachtenkaart, 55+ en groepen +10 personen

3 euro: jongerentarief tarief -26 jaar en personen met een WIGW statuut.