Cultuur[Z]amer

SuperSwitch - Repair Café - Plantenbeurs - CC Diest

 • ZO 24/09/17 - 10:00
 • ABO: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Cultuur(Z)amer Brochure


Cultuur[z]amer is een organisatie van CC Diest i.s.m. Repair Café Diest, SuperSwitch Event en Space Fuzz Records.

★ REPAIR CAFE ★

Fixen en repareren, dat gebeurt tijdens het Repair Café. En natuurlijk ook gezellig samen zijn! Gemotiveerde vrijwilligers helpen je met herstellen van juwelen, kleding, elektrische apparaten, speelgoed, …. Leren van en met respect voor elkaar. Er zijn ook workshops voor jong en oud. Een lekkere hap en een frisse tap tegen democratische prijzen, randanimatie, een toffe babbel… Alles is aanwezig om er een leuke namiddag van te maken.

van 13u00 tot 17u00


★ PLATENBEURS ★

Alle muziekliefhebbers opgelet! Super platen- en cd-beurs! Er zijn meer dan 100 meter platen en cd's in alle ge...nres te koop. Standhouders van over heel België komen met een selectie van hun beste aanbod maar er gaan natuurlijk ook koopjes zijn.
Voor inwoners van Diest zijn er 10 tafels voorzien waar ze gratis hun overtollige lp’s en cd's kunnen verkopen, wel even inschrijven @ ruysfrancis@hotmail.com
Geniet ook van het gezellige retromarktje met zelfgemaakte en vintage spullen.

van 10u00 tot 17u00


★ SUPERSWITCH ★

Wat als kledingstukken die in goede staat verkeren gewoon in je kleerkast blijven hangen? Ruil ze dan tijdens SuperSwitch op zondag 24 september in Den Amer! Neem vriendinnen, collega's en buurvrouwen mee want je maakt de planeet, elkaar én je portefeuille blij. De kledij die niet wordt geruild, schenken we aan het goede doel.

* Switch je graag mee? Zoek die zelden gedragen, te grote of kleine kledingstukken en schoenen, zoek vergeten accessoires (handtassen, portefeuilles, sjaals, mutsen, riemen, juwelen, zonnebrillen,…) Opgelet: neem per persoon max. 10 kledingstukken en 5 accessoires mee. Er is maar een regel: de items moeten in goede staat zijn dus geen afgedragen, vuile of kapotte stuks. Maak €5 over op BE 91 7350 0250 1776 met als mededeling: ‘Switch, je naam en mailadres’.

* Hoe ziet de namiddag eruit? Van 12.30 tot 13.30 uur: Uitstallen kleding snuisteren bij de standhouders, Van 13.30 tot 15.00uur: Pasronde en verder kijken bij de standhouders, Vanaf 15 uur: Veiling, 16.30 uur: Afronden.

* Wat nog meer? Vanaf 12.30 uur zijn de standhouders en fotograaf er. Kom dus op tijd! Geniet van (h)eerlijke biotaart, broodjes, cava en ander vocht.

* Vragen? Mail naar superswitch@hotmail.com