Rafke Girafke: TOEN MIJN VADER EEN STRUIK WERD *met workshop

Nicole van Kilsdonk

 • WO 03/01/18 - 14:00
 • ABO & -26: € 5,00
  VVK: € 5,00
  KASSA: € 5,00

  Kinderen:
  ABO & -26: € 4,00
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vandaag nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

MET WORKSHOP ACHTERAF (start +/- om 15u30)

Toda helpt papa in de bakkerij, hij is de beste banketbakker van de stad. Tot haar leven grondig verandert: papa vertrekt naar het front om het land te verdedigen. De oorlog is uitgebroken en de stad is niet langer veilig. Toda moet op reis, een lange en moeizame tocht naar het verre land waar haar moeder woont. Onderweg ontmoet ze een heleboel rare mensen en ook een bijzondere nieuwe vriend. Maar zal ze ook haar moeder kunnen vinden?

Een typisch Joke van Leeuwen-verhaal op de grens tussen realisme en absurditeit, waarin ernstige en absurde personages elkaars pad kruisen. TOEN MIJN VADER EEN STRUIK WERD is een aanklacht tegen de oorlog, vol verwijzingen naar het hedendaagse vluchtelingenprobleem.

TOEN MIJN VADER EEN STRUIK WERD won de ECFA Award voor Beste Europese Film en werd verkozen tot Beste Film op Het Jeugdfilmfestival 2017.