Gezond eten en drinken - voorjaar 2018

Tilly Van Dyck

Vegetarisch koken

  • 6 lessen vanaf di 20/02/2018

    DI 20/02/2018 - 19u30 > 22u
    DI 27/02/2018 - 19u30 > 22u
    DI 06/03/2018 - 19u30 > 22u
    DI 13/03/2018 - 19u30 > 22u
    DI 20/03/2018 - 19u30 > 22u
    DI 27/03/2018 - 19u30 > 22u

  • 100 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 – max. 12

Op dinsdagavond sieren we graag onze borden met heerlijke vegetarische maaltijden.

Eerst is er een theoretisch gedeelte 'productinformatie' en een bespreking van het menu. Daarna ga je met het seizoensaanbod aan de slag: ontbijt, lunch, namiddagsnack of avondmaal. Allemaal vegetarisch. Allemaal lekker en gezond. Tot slot geniet je met zijn allen aan de lange tafel in de Begijnenkamer van alle creaties.

Deze menu's zijn steeds vernieuwend en spelen in op de actuele trends!

 

Meebrengen: snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek