Gezond eten en drinken

Tilly Van Dyck

Vegetarisch koken

  • 6 lessen vanaf di 13/11/2018

    DI 13/11/2018 - 19u30 > 22u
    DI 20/11/2018 - 19u30 > 22u
    DI 27/11/2018 - 19u30 > 22u
    DI 04/12/2018 - 19u30 > 22u
    DI 11/12/2018 - 19u30 > 22u
    DI 18/12/2018 - 19u30 > 22u

  • 110 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 – max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Op dinsdag koken we vegetarisch! De gezellige Begijnenkeuken - onze werkplaats - is gevuld met alles wat nodig is. Aansluitend, in de sfeervolle Begijnenkamer, wordt de tafel gedekt!

In iedere les is er een kort, actueel, theoretisch gedeelte met productinformatie. Je krijgt allerlei tips waardoor je de ingrediënten gemakkelijk in eigen dorp of stad kan vinden. Belangrijke informatieve en vernieuwende lectuur, kookboeken etc. zijn ter plaatse.

De basisingrediënten, zoals diverse soorten kruidenpeper en -zout, gearomatiseerde oliën en azijn en echte vanillesuiker, worden in de les gemaakt. Per groepje wordt - onder begeleiding - een lekker, voedzaam gerecht gemaakt en dan gesmaakt.

Onze vegetarische menu's zijn steeds nieuw en spelen in op de actuele trends!