Para

KVS / Bruno Vanden Broecke

 • WO 18/10/17 - 20:15 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 17,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • C-mine cultuurcentrum
  Grote zaal

  C-mine 10 / 1
  3600 Genk
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Nadat hij zich met Missie al de theatergeschiedenis in speelde, is Bruno Vanden Broecke terug met een al even grote krachttoer in Para. Als para Nico Staelens kijkt Vanden Broecke terug op de militaire interventie in Somalië in 1992-­1993. Het stuk probeert de omstandigheden te schetsen waarin sommige dingen gebeurd zijn, zonder feiten aan te klagen of te verdedigen. Para werd - na jarenlange research - geschreven door David Van Reybrouck in een regie van Raven Ruëll. Het trio van Missie slaat weer toe. En hoe!
 

MET INLEIDING

 


DEZE VOORSTELLING VINDT PLAATS IN HET THEATER VAN C-MINE GENK EN OM TECHNISCHE REDENEN NIET IN DEN AMER. OMDAT ER EEN INTENSE LINK IS TUSSEN DE PARA’S EN DIEST EN OPDAT ZO VEEL MOGELIJK DIESTENAREN DIT STUK KUNNEN BIJWONEN, GAAN WE DEZE SAMENWERKING MET C-MINE AAN. 

WE LEGGEN EEN BUS IN NAAR GENK. JE KAN JE (GRATIS) PLAATS RESERVEREN BIJ AANKOOP VAN JE ABONNEMENT OF TICKET. PLAATSEN ZIJN BEPERKT.