Klankenstroom

2018

 • ZO 06/05/18 - 14:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 10,00
  VVK: € 12,00
  KASSA: € 14,00
 • Locatie nog te bepalen
  Locatie nog te bepalen

  Locatie nog te bepalen
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Het festival Klankenstroom laat dit jaar opnieuw klassieke muziek ruisen en razen in de streek van de Merode. Via verrassende activiteiten gaat klassieke muziek in dialoog met lokaal erfgoed. Korte interventies en concerten wisselen elkaar af op bijzondere plaatsen.

Dit jaar leggen we in Diest de link met prins Filips Willem van Oranje, die 400 jaar geleden zijn laatste rustplaats kreeg in de Sint-Sulpitiuskerk van Diest. Enkele bijzondere historische locaties in onze binnenstad worden daarom omgetoverd tot luisterplaatsen waar zowel bekende als minder bekende klassieke werken weerklinken. Een ware muzikale ontdekking voor alle erfgoedliefhebbers, historici en muziekfanaten!

Het volledige programma vind je vanaf maart 2018 op de website. 

 

i.s.m.