Repelsteel

FroeFroe

 • ZA 24/03/18 - 19:00 UITVERKOCHT
 • ABO: € 10,00
  VVK: € 10,00
  KASSA: € 12,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

Voor de oude koningin haar laatste adem uitblaast, heeft ze nog een wens: laat mijn jongen trouwen met een rijk meisje. Haar zoon heeft ook een wens: laat mij met een speciaal meisje trouwen met wie ik kan lachen en kindjes maken.

In sprookjes gaan wensen in vervulling. De jonge koning vindt een meisje dat speciaal is, lacht met zijn grapjes en ze kan zelfs goud uit stro zingen. Zo zijn deze koning en zijn koningin verliefd, rijk en zonder zorgen. Ze kussen en krijgen een baby. Willy heet hij. Ja, zo fijn kan het leven zijn in een sprookje.

Spijtig dat de vader van het meisje een domme molenaar is die de koning leugens vertelt. Dubbel spijtig dat die molenaar het kind van een levensgevaarlijke, vettige Repelsteel gepikt heeft. Die Repelsteel is nu een stinkende molenaarshater, een wraakzuchtig en kom-uw-belofte-na­monster, zonder genade, no mercy ... Hij wil nog maar één ding: baby Willy!

Repelsteel is lentefris sprookjestheater met gouden hersenspinsels in muzikale overdrive. Voor iedereen die houdt van sprookjes, koningen, monsters en heldinnen. Onwaarschijnlijk leuk theater van FroeFroe dat gewoon doorspeelt tot in je dromen.

 

  
Deze activiteit vindt plaats in het kader van het Boze Wolf Festival, een festival waarin figurentheater centraal staat. Boze Wolf vind je ook in Aarschot, Scherpenheuvel, Herent, Bierbeek, Keerbergen, Landen en Tienen.