LAZARUS

speelt Camus

 • DO 25/01/18 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Wat te doen met de slechte mop die het leven heet? Dat was zo ongeveer de basisvraag in het opvallend samenhangende werk van Albert Camus, grondlegger van het absurdisme, liefhebber van vrouwen en koloniaal tegen wil en dank. Het leven als ultieme daad van verzet tegen de zinloosheid.

En o ironie. Want Camus werd zelf een absurde held toen hij op 46-jarige leeftijd overleed bij een auto-ongeval, terwijl hij eigenlijk van plan was om de trein te nemen.

Deze voorstelling brengt hulde aan dit feit en zijn protagonist. In, rond en tussen ‘s mans oeuvre gaat LAZARUS op zoek naar verwantschap, ontroering en engagement, naar opstand en aanvaarding, naar trefzekere woorden en kraakheldere gedachten, naar de geur van gebakken vis en de geluiden tijdens een zomernacht aan zee.

 

Tekst en spel Koen De Graeve / Pieter Genard / Günther Lesage / Ryszard Turbiasz / Joris Van den Brande en Lien Thys.

 

MET INLEIDING