De Gelukmonoloog

An Nelissen

 • WO 08/11/17 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 18,00
  VVK: € 20,00
  KASSA: € 22,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

An Nelissen stopt ermee. Het is te zeggen, na 45 jaar op de planken maakt ze, om het af te leren, nog één show. Bij wijze van afscheid aan het leven on the road. Ze wil doen waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt.

Nelissen vroeg aan 100 mannen en vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen antwoordden eenvoudigweg: “Geluk”. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander veel geld. Voor weer een ander staat het gelijk aan ‘eeuwige jeugd’ of aan een goede partner.

Voor haar ultieme solovoorstelling De Gelukmonoloog gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over ‘het geluk’ en tegelijk vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn. En dat doet ze als vanouds met tomeloze energie en een unieke vertelstijl die het midden houdt tussen theater en stand-upcomedy.