Open Geest XL

Te Gek!?

 • DO 28/09/17 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

“Weet je waarom ik mij niet langer schaamde? Omdat ik erachter kwam dat iederéén gek is. Iedereen is gek. Gek worden als mens is een onmogelijkheid: iedereen is het al. Een dier dat in het nauw gedreven wordt, dát kan gek worden, gek van angst of zo. Maar mensen niet. Ik was gek, besefte ik, en juist dat maakte dat ik verbonden was met andere mensen. Ik was net als zij, en zij, zij waren net als ik.” Tot zover Ralph, het hoofdpersonage van Gezellig is anders, de novelle die Christophe Vekeman schreef in opdracht van de inmiddels allang vermaarde organisatie Te Gek!?.

Respectievelijk in 2014 en 2016 maakten Rick de Leeuw en Annelies Brosens (Laïs) de drempelverlagende tournee Open Geest langs de Vlaamse psychiatrische centra. Op vraag van Te Gek!? wordt deze geest verruimd en krijgen Rick en Annelies, ditmaal onder de noemer Open Geest XL, het gezelschap van onder meer Guy Swinnen, Christophe Vekeman en Jan Hautekiet.

Muziektheater met een missie, ja, maar vooral met kwaliteit!

PREMIÈRE

Christophe Vekeman is op zondag 1 oktober te gast tijdens Literatuur op Zondag, waar hij in gesprek gaat met Erwin Jans (dramaturg bij het Toneelhuis) over zijn werk en drijfveren als auteur.