In Wonderland

Hooverphonic

 • ZA 20/05/17 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 32,00
  VVK: € 35,00
  KASSA: € 37,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Na vorige uitverkochte tournees komt Hooverphonic terug naar de Belgische concertzalen met een nieuw album In Wonderland. Bijgestaan door een tienkoppig strijkersensemble en verscheidene intrigerende en karaktervolle stemmen, zal de set bestaan uit nieuwe én oude hits, de laatste soms dicht aanleunend bij het origineel of in een totaal ander jasje gestoken.

“Na jaren gewerkt te hebben met één specifieke stem per album, hadden we er echt zin in om met verschillende mensen samen te werken. In het verleden schreven we vaak supertoffe nummers vertrekkende van een mannenstem. Toen we beslisten om niet meer verder te werken met Noémie, was het voor ons een evidente keuze om niet alleen vrouwenstemmen te gebruiken. Tijdens onze jaren in het vak kwamen we heel wat getalenteerde muzikanten en vocalisten tegen en zo groeide dit idee voor de nieuwe plaat.”

Op In Wonderland hoor je dus verscheidene stemmen, zowel mannelijke als vrouwelijke, met verschillende timbres. Die geven elk nummer een eigen karakter. Alweer een eclectische plaat, met als rode draad de melancholische strijkers, eigen aan Hooverphonic.