Gezond eten en drinken: vegetarisch broodbeleg en chutney's

Tilly Van Dyck

  • 3 lessen vanaf di 12/10/2021

    DI 12/10/2021 - 19u30 > 22u
    DI 19/10/2021 - 19u30 > 22u
    DI 26/10/2021 - 19u30 > 22u


  • 75 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    Snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Met dagdagelijkse ingrediënten uit je voorraadkast en een minimale extra moeite tover je een verrijking aan (vegetarische) broodsmeersels op tafel komen.

De lunchbox krijgt een gouden randje, het vieruurtje eveneens!

In iedere les worden een paar soorten gemaakt en geproefd op een lekker sneetje brood of gewoon als lepelhap, bij een slaatje, een restje aardappel, pasta of rijst. Creatief mixen en meermaals genieten krijg je erbij!