Bier en foodpairing

Werner Callebaut

  • 4 lessen vanaf ma 07/03/2022

    MA 07/03/2022 - 19u30 > 21u30
    MA 14/03/2022 - 19u30 > 21u30
    MA 21/03/2022 - 19u30 > 21u30
    MA 28/03/2022 - 19u30 > 21u30


  • 100 euro
  • Begijnhof Diest
    Elckerlyczaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 12 - max. 20

Tijdens de proeverij gaan we dieper in op de kunst van foodpairing met bier.

Een droge worst bij een Oude Geuze is een echte klassieker, maar ook kaas, salami of zelfs chocolade kunnen perfect samengaan met het juiste biertje.

Zet je zintuigen op scherp en ga mee op zoek naar nieuwe, verrassende manieren om bier met versnaperingen te combineren. Proeven, vergelijken en kiezen dus! Tot we de ‘perfecte match’ gevonden hebben.

De lessen zitten vol anekdotes en interessante weetjes, goed voor aangename en leerrijke avonden.