Bier en foodpairing

Werner Callebaut

  • 4 lessen vanaf ma 01/03/2021

    MA 01/03/2021 - 19u30 > 21u30
    MA 08/03/2021 - 19u30 > 21u30
    MA 15/03/2021 - 19u30 > 21u30
    MA 22/03/2021 - 19u30 > 21u30


  • 100 euro
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Deelnemers: min. 12 - max. 20

Tijdens de proeverij gaan we dieper in op de kunst van foodpairing met bier.

Een droge worst bij een Oude Geuze is een echte klassieker, maar ook kaas, salami of zelfs chocolade kunnen perfect samengaan met het juiste biertje.

Zet je zintuigen op scherp en ga mee op zoek naar nieuwe, verrassende manieren om bier met versnaperingen te combineren. Proeven, vergelijken en kiezen dus! Tot we de ‘perfecte match’ gevonden hebben.

Bedoeling is om de deelnemers met anekdotes en weetjes een interessante workshop te bezorgen zodat ze met een aangenaam en leerrijk gevoel naar huis gaan.