Workshop: Meringue est merveilleux!

Ann Koekepan

  • DI 27/10/2020 - 19u > 22u


  • 30 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    Leeg glas, schort, 2 handdoeken (wassen handen + gebruik workshop), bord en vork voor een pavlovarol-proevertje, doos om merveilleux en stuk pavlova mee naar huis te nemen, schrijfgerief en indien gewenst de geprinte cursus

Deze cursus wordt verplaatst naar dinsdag 27 oktober. Er zijn een aantal plaatsen terug vrijgekomen.


Meringue op twee manieren, glutenvrij en zo lekker.

Alles begint met een lekkere, Italiaanse meringue die we op de juiste temperatuur bakken tot een schuimpje. We maken hiervan een merveilleux. 

Verder toveren we ook een pavlova met lemon curd en slagroom op ons dessertbord. We doen alles zelf en je leert werken met een spuitzak.