Workshop: Meringue est merveilleux!

Ann Koekepan

  • DI 28/09/2021 - 19u > 22u


  • 30 euro (inclusief alle bio-ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    Leeg glas, schort, 2keukenhanddoeken, bord en vork voor een pavlovarol-proevertje, doos om merveilleux en stuk pavlova mee naar huis te nemen en schrijfgerief

Meringue op twee manieren, glutenvrij en zo lekker.

Alles begint met een lekkere, Italiaanse meringue die we op de juiste temperatuur bakken tot een schuimpje. We maken hiervan een merveilleux.

Verder toveren we ook een pavlova met lemon curd en slagroom op ons dessertbord. We doen alles zelf en leren ook werken met een spuitzak.