Frankie Traandruppel & Fake Indians

Diestortion: The Secret Sessions

 • DO 09/07/20 - 20:30 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Secret Location
  unknown
  3290 Diest
 
 

Lee Swinnen krijgt van ons de prijs voor het coolste alter ego. Onder de naam Frankie Traandruppel vaart de voorman van Double Veterans/Tubelight een iets rustigere koers met invloeden die zich uitstrekken van The Velvet Underground tot Captain Beefheart. Heerlijke lo-fi songs, beetje geschift, altijd mooi.

En ook de kempenzonen van Fake Indians verdienen een prijs, want op de dag van de releaseshow van hun langverwachte debuutalbum The Pest… ging het land in quarantaine door die andere pest. En dat was jammer, want het album herinnert ons aan de S in onze platenkast: The Stooges, Sonic Youth en Jon Spencer. Stevige referenties, straffe band, schitterende plaat.

VVK: 8 euro

De locatie van het concert in centrum Diest wordt op de dag van het concert vanaf 17 uur bekendgemaakt.

Diestortion: The Secret Sessions

Concerten in tijden van Corona, it’s a dirty job but somebody's got to do it. CC Diest dus.

We kozen zorgvuldig 6 bands en 6 locaties in centrum Diest.  De bands maken we bekend, de locaties niet.  Maar wees gerust, we kozen locaties die passen bij de band.  En we zullen je verrassen, die garantie heb je.  Aarzel dus niet om een ticket te kopen. En al zeker niet omdat we slechts 40 tot 60 personen toelaten, in functie van de locatie en de coronamaatregelen.  

Drank verkopen we niet, maar je kan gerust zelf iets meebrengen.  Het leeggoed neem je terug mee.

The Secret Sessions: voor de durvers!