Dox Office: Human Flow

Ai Weiwei

 • WO 12/02/20 - 20:30
 • ABO & -26: /
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Citadel
  Citadel

  Citadel
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze film is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan de kassa (Cinema Paradiso Citadel).


Meer dan 65 miljoen mensen wereldwijd werden gedwongen hun woning te verlaten. Ze ontvluchtten de hongersnood, klimaatverandering en oorlog in de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow, een indrukwekkend filmavontuur, geregisseerd door de internationaal bejubelde kunstenaar Ai Weiwei, schetst een krachtig beeld van deze massamigratie.

De documentaire wijst op de onthutsende omvang van deze vluchtelingencrisis en op de gevolgen voor de vluchtelingen zelf. Met een belangrijke vraag voor ons allemaal: kan er een wereld bestaan zonder angst, met mensen die niet alleen aan zichzelf denken, maar die kiezen voor openheid, vrijheid en respect voor de anderen?

 

TICKETPRIJZEN DOX OFFICE

6 euro basisprijs

3 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.