Dox Office: Will Tura, Hoop doet leven

Dominique Deruddere

 • WO 11/12/19 - 20:30
 • ABO & -26: /
  VVK: € 6,00
  KASSA: € 6,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan vanavond nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.
 

60 jaar geleden stond Will Tura voor het eerst op het podium. De volgende jaren zouden er nog 10.000 optredens, tientallen albums en honderd nummer één-hits volgen. Van in het prille begin had Tura een grote schare fans, maar pas de laatste decennia krijgt hij in de gehele Vlaamse muziekwereld het respect dat hij verdient. Regisseur Dominique Deruddere ('Crazy Love', 'Wait until Spring Bandini', 'Iedereen beroemd') brengt het verhaal van Will Tura op eigenzinnige manier: schitterende archiefbeelden worden begeleid door de warme stem van Jan Decleir die in de huid kruipt van Will Tura. Het verhaal van een integer artiest en ras-performer die heel zijn leven keihard heeft gewerkt om zijn vak perfect uit te voeren. En door zijn lange carrière vertelt Tura’s verhaal ook het grotere verhaal van Vlaanderen gedurende de laatste decennia, waardoor 'Will Tura: Hoop doet Leven' een gevarieerde ‘trip down memory lane’ wordt voor elke Vlaamse kijker.

 

TICKETPRIJZEN DOX OFFICE

6 euro basisprijs

3 euro jongerentarief -26 jaar en personen met verhoogde tegemoetkoming.