Ontwerp je eigen gezondheidscultuur

Bart Vanderbruggen

Schrik van angst en stress

 • DI 03/12/2019 - 19u30 > 22u


 • 20 euro (inclusief cursusmateriaal)
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 12 - max. 120

Schrik van angst en stress

Je weet ondertussen wat chronische angst en stress met je doen: verstijving, energieverlies, slecht functioneren … Meestal zoeken we middelen die de stress en angst doen verdwijnen. Maar die werken telkens tijdelijk en dat weet jij ook. Vanavond verandert dat. Tijdens deze lezing laten we je een nieuwe denkwijze zien.

Aan je gezondheid bouwen zonder middeltjes, trainingsschema’s en receptenboeken en een hoop tijd en geld uitsparen? Het kan in CC Diest. In deze initiatiecursus leer je bouwen aan je eigen, unieke gezondheidscultuur met de dingen die er zijn, in jouw lijf. Hoe dat werkt en hoe dat bij jou gaat, kom je te weten tijdens deze vier infoavonden. Elke avond heeft een ander gezondheidsonderwerp als invalshoek. Je kan deze lessen ook apart volgen.