Workshop: je eigen kerstbuche maken

Ann Koekepan

  • VR 20/12/2019 - 19u > 22u


  • 40 euro (inclusief alle ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    schort, plastieken doos (om je kerstbuche mee in naar huis te nemen)

Jingle bells, jingle bells! We maken 2 buches. Je leert eerst zelf een luchtige biscuit en zachte, lichte meringue botercrème te maken. Met deze twee onderdelen kan je ook later, thuis, heerlijk gebak maken, zoals een biscuit met slagroom en aardbeien in de zomer of cupcakes met een lekkere toef botercrème.

Je versiert de andere biscuit die Ann reeds klaarmaakte: lekker ouderwets of net modern, je bepaalt het zelf. Ann helpt je graag met de decoratie. Je kan je buche invriezen, zoals ook bakkers doen, om met Kerstmis te voorschijn te halen (als je er zo lang kan afblijven). Maar om ons geduld niet té lang op de proef te stellen, proeven we ondertussen van een klaargemaakte buche.