Workshop: vegan en glutenvrije cake bakken

Ann Koekepan

  • DI 01/10/2019 - 19u > 22u


  • 35 euro (inclusief alle ingrediënten en receptenbundel)
  • Begijnhof Diest
    Clarissazaal

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    schort, 4 doosjes (voor je proevertjes), keukenhanddoek en schrijfgerief

We maken samen vier verschillende soorten cake. Voor de glutenvrije versie maken we een pistache en een chocolade teacake. Voor de vegan cakes gaan we voor citroen/kokos en chocolade/espresso. Met deze lekkere, originele cakes zal je zeker scoren bij je vrienden en familie, of ze nu vegan zijn of niet.

We leren ook een vegan chocolade ganache maken om de cakejes te versieren, maar die ook geschikt is om op andere cakes te gebruiken.

Inbegrepen in de prijs zijn alle hoofdzakelijk 'bio'-ingrediënten, van elke cake een stuk en de receptenbundel.