Wereldkeuken: soepen

Tilly Van Dyck

  • 3 lessen vanaf di 26/11/2019

    DI 26/11/2019 - 19u30 > 22u
    DI 03/12/2019 - 19u30 > 22u
    DI 10/12/2019 - 19u30 > 22u


  • 65 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Soep als medicijn bij een verkoudheid, soep als dekentje bij hartenpijn, soep als liefdesteken, soep als een verzameling van persoonlijke herinneringen aan lieve mensen of aan vakanties …

De wereld ligt bij wijze van spreken aan onze voeten. We moeten ons niet ver meer verplaatsen om exotische specialiteiten met de zalige sensatie van ongekende smaken, kleuren en geuren in ons potje te vermengen. Aromatische zaligheden zoals za'atar, harissa en ras el hanout maken we ter plaatse.

We bereiden diverse soorten soep met haalbare, gezonde, lekkere ingrediënten. Seizoensgebonden, verrassend maakbaar en smakelijk. We roeren de wereld in ons kommetje soep!