Gezond eten en drinken: vegan koken

Tilly Van Dyck

  • 6 lessen vanaf di 04/02/2020

    DI 04/02/2020 - 19u30 > 22u
    DI 11/02/2020 - 19u30 > 22u
    DI 18/02/2020 - 19u30 > 22u
    DI 03/03/2020 - 19u30 > 22u
    DI 10/03/2020 - 19u30 > 22u
    DI 17/03/2020 - 19u30 > 22u

  • 110 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek, aantal bokalen

Veganistisch koken bruist bij de bewust levende mens. Talrijke informatieve kanalen geven bruikbare tips om ermee van start te gaan en deze manier van koken in het persoonlijke voedingspatroon te verweven. Deze tips passen we toe in iedere kookles.

Ieder van ons beseft inmiddels dat dierenwelzijn een prioriteit is. De vegan kookwijze sluit hier perfect bij aan. Noodzakelijk is de correcte nutritionele informatie te kennen en te benutten met goede beproefde recepten en actuele verwijzingen of aanpassingen.

Erwtenguacamole, stoofpotje met vijgen en citroen, de lekkerste vegan soep, het met stip verkozen dessertje … Wij maken het!