Gezond eten en drinken: vegetarisch koken

Tilly Van Dyck

  • 6 lessen vanaf di 08/10/2019

    DI 08/10/2019 - 19u30 > 22u
    DI 15/10/2019 - 19u30 > 22u
    DI 22/10/2019 - 19u30 > 22u
    DI 05/11/2019 - 19u30 > 22u
    DI 12/11/2019 - 19u30 > 22u
    DI 19/11/2019 - 19u30 > 22u


  • 110 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Deelnemers: min. 8 - max. 12
  • Meebrengen
    snijplank, keukenmesje, dunschiller, keukenschort en -handdoek

Inmiddels is vegetarisch koken bijna 'gewoon' en ingeburgerd. De informatie ligt voor het rapen en de ‘trend’ is uitgegroeid tot een blijver. Niemand kan nu nog beweren dat het moeilijker koken zou zijn, integendeel.

In deze zesdelige reeks komen we helemaal in de flow van het vegetarisch koken, we toetsen theorie aan praktijk en smullen van ieder gerecht! De basisingrediënten, zoals diverse soorten kruidenpeper en -zout, gearomatiseerde oliën en azijn en echte vanillesuiker, worden in de les gemaakt. Per groepje wordt – onder begeleiding – een lekker, voedzaam gerecht gemaakt en daarna gesmaakt.

Actuele informatieve en vernieuwende lectuur, kookboeken etc. zijn ter plaatse aanwezig. Onze vegetarische menu's zijn steeds nieuw en spelen in op de actuele trends!