Initiatie duurzame lifestyle

An Daniels

 • ZA 07/03/2020 - 9u30 > 15u30


 • 55 euro (inclusief infobundeltje)
 • Begijnhof Diest
  Apostelenconvent

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Meebrengen
  naaimachine (indien mogelijk, geen voorkennis vereist), voilestof van oude gordijnen voor de groente- en fruitzakjes, katoenen stofjes voor de bijenwasdoekjes (indien je dit hebt), lege potjes (voor vaatwaspoeder, deocrème, tandpasta en lippenbalsem) en lunchpakket

Ben je bewust bezig met je gezondheid en/of het milieu? Erger je je aan de grote hoeveelheid plastiek afval of ben je bezorgd over de schadelijke stoffen die er in onze producten zitten? Dan is deze workshop beslist iets voor jou! Zo zal je ontdekken dat een duurzame lifestyle heel leuk, makkelijk, goedkoper, gezonder en inspirerend is en je hiervoor helemaal niet hoeft in te leveren op je comfort.

Voormiddag: Duurzame lifestyle in de keuken

Je krijgt een demonstratie van zero waste basics voor in de keuken, het shoppen en onderweg. In deze praktische workshop maken we zelf groente- en fruitzakjes, bijenwasdoekjes (ter vervanging van aluminium- en cellofaanfolie) en vaatwaspoeder.

Namiddag: Duurzame lifestyle in de badkamer

Je krijgt een demonstratie van zero waste basics voor in de badkamer. In deze praktische workshop maken we zelf herbruikbare wattenschijfjes, een deocrème, tandpasta en een lippenbalsem.