Initiatie upcycling voor jongeren

An Daniels

vanaf 10 jaar

 • DO 31/10/2019 - 9u30 > 15u30


 • 50 euro
 • Begijnhof Diest
  Apostelenconvent

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 8 - max. 15
 • Meebrengen
  enkele frisdrankblikjes en -lipjes, restjes wolgaren, hamer en lunchpakket

Bij upcycling wordt aan oude materialen een nieuwe en duurzame functie gegeven. Het 'afval' krijgt een tweede leven. Door bewust om te gaan met de beschikbare grondstoffen spaar je zowel geld als het milieu. Dankzij de aangeleerde technieken maak je unieke creaties. We werken met verschillende materialen.

Voormiddag: Van frisdrankblikjes naar trendy eyecatchers

In deze workshop ga je aan de slag met ponsen, een blikopener en hars. Kijk eens wat je van een leeg frisdrankblikje allemaal kan maken: mooie juwelen of koelkastmagneten! Van de frisdranklipjes kan je een toffe armband of sleutelhanger maken.

Namiddag: Wire-art met restjes wolgaren

Zoek je nog iets leuks en persoonlijks voor in de woonkamer of je slaapkamer? Dat maak je toch gewoon zelf! In deze workshop gebruiken we restjes wolgaren, nagels, een hamer, een restje hout, een punnikmolen en ijzerdraad. Succes gegarandeerd!