Melvius!

Ballet Dommage

 • ZO 15/09/19 - 19:30
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Citadel
  Citadel
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

RAMP! Drie dagen lang dwaalt de legende van Melvius door onze straten. Rampspoed beheerst de menigte! Een volgestapelde parade doolt rond het marktplein, een bode scandeert de hoop en een tienkoppig koor bezingt genade in uw voortuin. Kommer en kwel, gratis en voor niets!

Met Melvius! speelt Ballet Dommage een catastrofaal spektakel in alle hoeken van Diest. Geïnspireerd door het wagenspel toert het theatergezelschap een maand lang rond, op weg van Leuven naar Genk. Net als in de stadsprojecten ‘VOLK: Fragment 1’ en ‘VOLK: Fragment 2’ staat een bijzondere ontmoeting met buurtbewoners centraal.

Ballet Dommage is het avontuurlijke theatergezelschap van Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Telkens onderzoeken zij hoe experiment en toegankelijkheid samen kunnen gaan in een vaak fysieke, beeldende theatertaal. Melvius! wordt een absurdistisch locatieproject waarin het publiek deel wordt van de belevenis.


13 september: optocht
14 september: theatrale interventies
15 september: voorstelling


spel Greet Jacobs, Wanda Eyckerman, Katrien Valckenaers, Maxim Storms in co-productie met 30CC Leuven en C-TAKT Genk in samenwerking met CC Het Gasthuis Aarschot, GC den egger Scherpenheuvel, CC Diest, CC Muze Heusden-Zolder, CC Casino Houthalen-Helchteren en CC Hasselt