Hullep

Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

 • VR 19/03/21 - 20:00
 • ABO & -26: € 14,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: /
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De voorstelling van Maaike Cafmeyer & Peter De Graef wordt VERPLAATST naar vrij 19/03/21. Tickets blijven geldig voor die datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Vertel je vaak sterke verhalen? Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Kom je charmant over? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Hou je van risico’s? Schep je weleens op? Heb je geen enkele moeite met betrapt worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maak je geen probleem van overspel? Vind je mensen die vertrouwen in jou hebben gesteld achterlijk en naïef als ze daardoor in de problemen zijn gekomen? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Een afkeer van verveling? Een sterk gevoel van eigenwaarde?

Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door drie muzikanten.


 EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DEZE VOORSTELLING KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.