Portu in Core

I Muvrini

 • WO 23/09/20 - 20:00
 • ABO & -26: € 34,00
  VVK: € 38,00
  KASSA: /
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Het concert van I Muvrini wordt VERPLAATST naar wo 23/09/20. Tickets blijven geldig voor die datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

In september 2019 kwam de nieuwe cd Portu in Core van de Corsicaanse vocale groep van wereldformaat I Muvrini uit. Op hun eenentwintigste studioplaat grossieren de broers Alain en Jean-François Bernardini zoals vanouds weer in de unieke mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en melancholie die van hen de beroemdste groep uit Corsica heeft gemaakt.

Een groep met bovendien een live-reputatie om u tegen te zeggen, zoals iedereen die hen al aan het werk heeft gezien, zal beamen. Mocht dat nog niet het geval zijn, nodigen ze je graag uit om het te komen ontdekken in den egger!

zang Jean-François Bernardini, Alain Bernardini, Stephane Mangiantini en Jean-François Lucciani gitaren Micky Meinert bas Cesar Anot slagwerk Thomas Simmerl toetsen Achim Meier accordeon, doedelzak Loïc Taillebrest 


 EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.