75... Dat kun je wel zien dat is hij...

Herman van Veen

 • WO 08/01/20 - 20:00 UITVERKOCHT
  DO 09/01/20 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 36,00
  VVK: € 38,00
  KASSA: /
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Ons contingent van tickets is reeds de deur uit. Je kan nog wel tickets aankopen via GC den egger (www.denegger.be of 013 460 650).

“Vandaag een jaar geleden vroeg iemand van het theater mij of ik al wist wat we zouden komen spelen. Jee, dacht ik, dat hangt van zo veel af. Hoe toekomstbestendig kan op mijn leeftijd zo’n aankondiging zijn? Het gaat immers altijd anders dan je denkt ook als je denkt het zal wel anders gaan dan je denkt dan gaat het toch nog anders dan je denkt. Zoals Judith, een vriendin, laatst op een feestje zei.

Al zeker weet ik wel als alles gaat zoals ik hoop, versieren we een stoel want ik word 75. Net zo oud als de langst gewapende vrede in onze lage landen ooit. Dus zingen we vast en zeker blij vrij naar Chawwa Wijnberg: Violen, anjelieren en een tas vol prei wat hebben we te vieren violen, anjelieren en een tas vol prei.

Ja, los van wat krakende onderdelen en het regelmatig kwijt zijn van namen beschouw ik deze tijd, ook al ben ik minder jong dan gisteren, als de beste van mijn leven.” (Herman van Veen)

Herman van Veen komt de jaren vieren in Scherpenheuvel met de liedjes en verhalen van zijn nieuwe voorstellingenreeks, in het gezelschap van o.a. Jannemien Cnossen (viool, zang), Wieke Garcia (harp, percussie, zang), Kees Dijkstra (bas, toetsen) en Edith Leerkes (composities, gitaar).


 EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.