Best Of

Paul Young

 • VR 29/11/19 - 20:00
 • ABO & -26: € 28,00
  VVK: € 32,00
  KASSA: /
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Dit concert is geannuleerd. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht i.v.m. de terugbetaling van de tickets.

Zelden stond een artiest zo symbool voor een muzikaal tijdperk als Paul Young. De inmiddels 62-jarige zanger uit Luton liet in de tijd van de schoudervullingen, yuppen en Rubiks kubus menig tienerhart sneller kloppen met zijn zoetgevooisde stemgeluid en meeslepende ballades. Wie playbackte er in de jaren 80 niet de hits ‘Love of the Common People’ of ‘Everytime You Go Away’ mee?

Ook na die glorieuze hoogdagen in de eighties heeft Paul Young allerminst stilgezeten. Zo bracht hij nog verschillende platen – waaronder zelfs een swingalbum – uit, richtte hij met Los Pacaminos een eigen Tex-Mex-band op, treedt hij nog steeds op over de hele wereld en publiceerde hij zelfs een kookboek.

In Best Of neemt Young je mee op tocht doorheen zijn hele oeuvre; geen enkele hit zal ontbreken!


 EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DIT CONCERT KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.