Transmute

Sandman

 • VR 20/11/20 - 20:00
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: /
 • CC Het Gasthuis
  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

De dansvoorstelling van Sandman wordt VERPLAATST naar vrij 20/11/20. Tickets blijven geldig voor die datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wat als alle vaste grond onder je voeten wordt weggezogen? Is een mens een authentiek wezen? Ben je werkelijk vrij om je eigen keuzes te maken? Of bepalen omgeving, tijd en ruimte wie je bent? Wat je kiest? Ben ik ik? Of ben ik onderhevig aan de dromen van anderen?

Wanneer de vaste grond onder de voeten vandaan geslagen wordt, wankelt het zelfbeeld. In Transmute wordt bekende grond opeens drijfzand en zakken we langzaam weg in een onbekende wereld.

In deze nieuwe creatie van Sandman laat Sabine Molenaar de werkelijkheid die wij ervaren, deconstrueren door vier performers. De wereld die zij schept is wonderlijk onalledaags, maar altijd herkenbaar. Het lichaam, waarin ze opperste mentale, fysieke en emotionele concentratie samenbrengt, is haar gereedschap en geeft haar personages en associaties diepgang en zeggingskracht.


EEN ORGANISATIE VAN CC HET GASTHUIS AARSCHOT.
DEZE VOORSTELLING KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST.
BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.