De Jaren van Verstand

Thomas Smith

 • VR 15/05/20 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

In De Jaren van Verstand koppelt Thomas Smith sociale en spirituele beschouwingen aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Als het niet over hongersnood of onze voedselketen gaat, is er nog altijd plaats voor twee cavia’s of een piano.

Thomas Smith dicteert geen levenslessen, hij neemt alledaagse zaken op de korrel en stelt hersenkronkels en gedragingen in vraag.

Met de nodige hilariteit tot gevolg.
 

De Standaard (*****) – Smith gaat zoals gebruikelijk ongedwongen in gesprek met enkele mensen op de eerste rij en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet Thomas Smith ons nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, even expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom.