Poltrock & Niklas Paschburg (DE)

 • DI 27/10/20 - 20:30
 • ABO & -26: € 14,00
  VVK: € 16,00
  KASSA: € 18,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Het concert van Poltrock & Paschburg wordt VERPLAATST naar di 27/10/20. Tickets blijven geldig voor die datum. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Je zou het commerciële zelfmoord kunnen noemen, overmoed of simpelweg lef, maar David Poltrock bracht afgelopen jaar maar liefst drie albums uit. Drie. In één jaar. Drie albums pianomuziek die het hele spectrum van klassiek tot elektronisch overspannen. Poltrock houdt evenveel van Bach als van Jon Hopkins en dat hoor je aan zijn eigen muzikale avontuur.

In zijn trilogie ‘Mutes, Moods & Machines’ staat telkens een vrij uniek instrumentarium centraal: mechanisch bewerkte piano’s, modulaire analoge synthesizers, samplers en strijkers.

Niklas Paschburg (DE) komt uit dezelfde melancholische school, is ook gefocust op instrumentale songs die het midden houden tussen neoklassiek, ambient en experimentele klanken, geïnspireerd door de natuur. Zijn plaat ‘Oceanic’ (2018) is voor ons één van de mooiste ambientplaten van de afgelopen jaren.

Een bijzonder sfeerrijke en avontuurlijke dubbelaffiche voor liefhebbers van Nils Frahm, Jon Hopkins en Ólafur Arnalds.