Word's Out

Novastar

 • DO 12/03/20 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 23,00
  VVK: € 25,00
  KASSA: € 27,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte popsong schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Cruel Heart’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ‘Wrong’.

Met ‘In The Cold Light of Monday’, de jongste plaat van Novastar, deed hij zijn naam als ultieme songsmid opnieuw alle eer aan. Catchy songs, betoverende melodieën en inventieve zanglijnen. Nieuwe nummers zoals Word’s Out, die ook in hun gestripte, pure vorm niets aan intensiteit inboeten.

En dat is exact wat Joost Zweegers gaat doen. Teruggrijpen naar de essentie, solo. Een vleugel en een halve cirkel gitaren. Meer is er niet nodig om de magie op te roepen.