Gonzo

Abattoir Fermé

 • DO 05/03/20 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Duur: 1u50
 

Terwijl buiten de koortsige werkelijkheid aan hoge snelheid voorbij dendert, hebben Frank, Tom, Charlene en Tanja zich samen met gids Amy veilig teruggetrokken in een bunker, diep onder het aardoppervlak. Ze staan aan het begin van een spannende innerlijke reis. Een zoektocht naar zichzelf en naar elkaar. Naar structuur, houvast en rust in tijden van onzekerheid, chaos en overprikkeling ...

In Gonzo van Abattoir Fermé neemt zelfverklaard sjamaan Amy je mee op een spirituele reis......


tekst en regie Stef Lernous
spel Steve Geerts, Kirsten Pieters, Anneke Sluiters, Chiel van Berkel en Tine Van den Wyngaert
 

De Standaard – Liters ayahuasca, transcenderen, aura’s aaien: het reinigingsritueel uit Gonzo is niet voor sceptici. Het enige wat we zeker weten is dat dit ritueel – uiteraard, het blijft Abattoir Fermé – totaal zal ontsporen ... Abattoir steekt de draak met kwakzalvers en sympathiseert tegelijk met de schrijnende verhalen van hen die niet de levens leiden waar ze van dromen.

Theaterkrant – Regisseur Lernous en zijn acteurs leven zich kostelijk uit in deze uitzinnige satire op het therapiewezen ... Heerlijk om te zien.
Het Nieuwsblad (****) – Een les waarin esoterie en vreemde rituelen welig tieren, maar die bovenal een heerlijke parodie blijkt.